مواد لازم سوپ دال عدس
هويج و سيب زمينى و پياز را به صورت تيكه هاى بزرگ خرد ميكنيم و در كمى روغن تفت ميدهيم و رب را اضافه ميكنيم بعد اب را ميريزيم و بلافاصله دال عدس و نمك و فلفل و اب مرغ يا استاك مرغ را اضافه ميكنيم و ميگذاريم نيم ساعت بجوشد
و تا دال عدس كاملا حل شود و بعد با ميكسر تمام مواد را ميكس ميكنيم و در اخر باز با چشيدن نمك و فلفلش را اندازه ميكنيم بعد از ميكس ١٠ دقيقه ديگر ميپزيم بعد از روی اجاق بر ميداريم. هنگام سرو كمى نعنا خشك روی آن ميريزيم و ليمو كنارش ميگذاريم. اين سوپ بسیار خوشمزه است و سريع آماده مي شود.
سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با برشهای لیموترش ، قارچ و یا جعفری نسبت به سلیقه خود تزئین کنید.
- دال عدس ۱/۵ليوان
- پياز ١ عدد
- هويج ٣ عدد متوسط
- سيب زمينى ٢ عدد
- رب ١ ق غ
- نمك وفلفل مقدارى
- اب ١/٥ ليتر
- آب مرغ ١ ليوان يا استاك مرغ يا سبزيجات
- روغن مقدارى
هويج و سيب زمينى و پياز را به صورت تيكه هاى بزرگ خرد ميكنيم و در كمى روغن تفت ميدهيم و رب را اضافه ميكنيم بعد اب را ميريزيم و بلافاصله دال عدس و نمك و فلفل و اب مرغ يا استاك مرغ را اضافه ميكنيم و ميگذاريم نيم ساعت بجوشد
و تا دال عدس كاملا حل شود و بعد با ميكسر تمام مواد را ميكس ميكنيم و در اخر باز با چشيدن نمك و فلفلش را اندازه ميكنيم بعد از ميكس ١٠ دقيقه ديگر ميپزيم بعد از روی اجاق بر ميداريم. هنگام سرو كمى نعنا خشك روی آن ميريزيم و ليمو كنارش ميگذاريم. اين سوپ بسیار خوشمزه است و سريع آماده مي شود.
سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با برشهای لیموترش ، قارچ و یا جعفری نسبت به سلیقه خود تزئین کنید.
در ادامه شما را دعوت می کنیم تا با دستورهای آشپزی بیشتری آشنا شوید :
خورش مرغ یکی از خورش های مجلسی است که در مهمانی ها پایه ثابت میز ناهار یا شام است. ین خورش مجلسی معمولا به همراه زرشک پلو سرو می شود و با نام های چلو مرغ و پلو مرغ هم شناخته می شود. برای مشاهده دستور این خورش روی عکس بالا بزنید.
آش گندم که با نام آش بلغور هم شناخته می شود یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این آش خوشمزه را در برخی شهرها با گوشت می پزند و در برخی شهرها با سیراب و شیران درست می کنند. البته جالب است بدانید این آش بدون گوشت هم تهیه می شود. با کلیک روی تصویر بالا به آموزشی کامل برای درست کردن آش گندم منتقل خواهید شد.
نظرات
ارسال یک نظر