طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون


ته چین مرغ و بادمجون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و دوست داشتنی ایرانی است. برای مطالعه این اموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 3 نفر


  • 2 عدد بادمجون
  • سینه مرغ به دلخواه که چقدر بریزید
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 3 قاشق غذا خوری زعفران
  • 1 پیمانه ماست
  • 3 پیمانه و نیم برنج
  • زرشک به دلخواه
  • روغن چند قاشق غذا خوری 

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون

اول از همه مرغ و میزاریم بپزه و بادمجون هارو سرخ میکنیم و برنج و میزاریم بپزه تا جایی ک خام نباشه
داخل یه کاسه بزرگ زرده تخم مرغ و با ماست و زعفران خوب میزنیم تا صاف بشه بعد برنج پخته شده رو ابکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرغ پخته شده رو ریش ریش میکنیم.حالا موادو سرهم میکینم تو یه قابلمه تفلون روغن میریزیم و خوب چربش میکنیم نصف برنج کاسه رو میریزیم توی قابلمه و با قاشق یک دست میکنیم
بادمجون رو میچینیم روی برنج و مرغو میریزیم روی بادمجون هامون و در اخر برنج و میریزیم روی مواد و خوب صاف میکنیم.
با دمکنی در برنج و میبندیم و روی شعله کم میزاریم.زرشکو با یک قاشق شکر و روغن یه کم تفت میدیم و بعد از پخت ته چین تزیین میکنیم. امیدواریم این غذای خوشمزه را درست کنید و به همراه خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

منابع :
پخت ته چین با گوشت مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ رستورانی

نظرات