طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون
مواد لازم برای 3 نفر
- 2 عدد بادمجون
- سینه مرغ به دلخواه که چقدر بریزید
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری زعفران
- 1 پیمانه ماست
- 3 پیمانه و نیم برنج
- زرشک به دلخواه
- روغن چند قاشق غذا خوری
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون
اول از همه مرغ و میزاریم بپزه و بادمجون هارو سرخ میکنیم و برنج و میزاریم بپزه تا جایی ک خام نباشهداخل یه کاسه بزرگ زرده تخم مرغ و با ماست و زعفران خوب میزنیم تا صاف بشه بعد برنج پخته شده رو ابکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرغ پخته شده رو ریش ریش میکنیم.حالا موادو سرهم میکینم تو یه قابلمه تفلون روغن میریزیم و خوب چربش میکنیم نصف برنج کاسه رو میریزیم توی قابلمه و با قاشق یک دست میکنیم
بادمجون رو میچینیم روی برنج و مرغو میریزیم روی بادمجون هامون و در اخر برنج و میریزیم روی مواد و خوب صاف میکنیم.
با دمکنی در برنج و میبندیم و روی شعله کم میزاریم.زرشکو با یک قاشق شکر و روغن یه کم تفت میدیم و بعد از پخت ته چین تزیین میکنیم. امیدواریم این غذای خوشمزه را درست کنید و به همراه خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
منابع :
پخت ته چین با گوشت مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ رستورانی
نظرات
ارسال یک نظر