طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه | یک بسته |
شیر | ۱٫۵ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه پاناکوتا زعفرانی
مرحله اول
ابتدا پودر ژلاتین را در کاسه ای می ریزیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و نصف لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و آرام با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.شیر و خامه را زودتر از یخچال بیرون می آوریم و گوشه ای می گذاریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شود.
مرحله دوم
قالب مورد نظر را با قلمو چرب می کنیم و کنار می گذاریم. پودر ژلاتین که کاملا در آب حل شد و شیر را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و بلافاصله خامه را نیز به شیر می افزاییم و شکر را نیز کم کم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس با قاشق مواد را هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و بعد ژلاتین شفاف شده را اضافه می کنیم و همگی مواد را مجددا مخلوط می کنیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم و (می توانید کمی گلاب نیز به مواد اضافه کنید) مداوم مایه پاناکوتا را هم می زنیم تا قوام یابد.
مرحله چهارم
زمانیکه مایه پاناکوتا غلیظ شد و به حالتی شبیه به فرنی رسید حرارت را خاموش می کنیم و مایه را داخل قالب می ریزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت کاملا خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
پاناکوتا آماده شده را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن بشقاب قرار می دهیم و بر می گردانیم.البته می توانید اول کناره های آن را با کارد از قالب چدا کنید و بعد بر گردانید و روی آن را با انواع مغزیجات مانند پسته یا انواع میوه ها تزئین کنید.نوش جان
نظرات
ارسال یک نظر