طرز تهیه سالاد اندونزی به روش رستوران ها و هتل های لوکس

طرز تهیه سالاد اندونزی به روش هتل های لوکس

طرز تهیه سالاد اندونزی به روش هتل های لوکس

این نوع سالاد اندونزی معمولا در هتل های پنج ستاره و رستوران های لوکس سرو میشود و طعمش با سالادهایی که تا حالا دیدید کمی متفاوت تر است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ دنی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر


  • کلم سفید نواری خرد شده نصف لیوان 
  • هویج رنده شده ( رنده درشت ) 1/3 لیوان 
  • کشمش پلویی 1/3 لیوان 
  • سیب زرد یا قرمز نصف لیوان
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری 
  • سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی


روش درست کردن این سالاد خیلی راحت است و زمان کمی نیاز دارد. ابتدا کلم خرد شده را به همراه هویج رنده شده و سیب مکعبی خرد شده و کشمش پلویی را با هم به خوبی میکس می کنیم.
نکته : کشمش را قبل از مخلوط کردن حتما 10 دقیقه بخیسانید تا نرم شود.
حالا باید سس سالاد را آماده کنیم، برای این منظور سس مایونز را به همراه شکر داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.
در ادامه سرکه سیب را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در آخر سس را به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سس و مواد یکدست شوند.
سالاد ما تو 10 دقیقه آماده شد و حالا برای اینکه مواد سالاد طعم سس را به خود بگیرند سالاد را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم. نوش جانتان

مطالب مرتبط


منابع

نظرات