طرز تهیه فطایر اسفناج
مواد داخل نان
- اسفناج به مقدار لازم
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- ادویه نمک فلفل
- کمی رب انار (اختیاری)
- پنیر پیتزا
مواد نان فطایر
- ارد دوپیمانه میشه تقریبا 8 یا 9 تا مثلثهای تصویر
- اب به میزان لازم
- خمیر مایه نصف ق چ (به ازای 2پیمانه ارد)
- کمی جوش شیرین
- زردچوبه(اختیاری)
طرز تهیه فطایر اسفناج
مواد نان و بریزید مخلوط کنید تا یه خمیر لطیف بدست باد که بدست نچسبهجای گرمی بذارید ۱تا۲ ساعت استراحت کنه وقتی حباب زد سعنس خمیر اماده استفادس.
دراین فاصله مواد داخل نان رو بپزید
اسفناجهارو بپزید تفت بدید پیازها و سیررو هم کمی سرخ کنید
حالا از خمر به اندازه ۱چانه بردارید و پهنش کنید و ازش مثلث های کوچک ببُرید.
اسفناج رو بریزید وسط هرنان و کمی پنیر پیتزا بریزید و در اخر وسط هرنان نصف ق چای خوری رب انار اضافه کنید خیلی خوشمزش میکنه
فر رو ۱۰ دقیقه زودتر روی ۱۸۰ روشن کنید سینی فر رو روغن بزنید و نانهارو بچینید داخلش
به مدت نیم ساعت بذارید بپزه در اخر ۱یا ۲ دقیقه گریل رو روشن کنید تا طلایی شه
من روی نانها کمی زردچوبه خمیر کردم با انگشت مالیدم روش رنگش خیلی خوب میشه نوش جونتون
نظرات
ارسال یک نظر