طرز تهیه آلبالو پلو کته با گوشت قلقلی رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو کته , آلبالو پلو ساده , آلبالو پلو با آلبالو خشکه ,آلبالو پلو با گوشت قلقلی , البالو پلو رستورانی , ته چین آلبالو پلو با مرغ , xvc jidi Hgfhg  g 

آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فصلی در ادامه با سایت تفریحی دنی 👽 همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آلبالو۴ پیمانه
شکر¼ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت آلبالو پلو

مرحله اول

ابتدا آلبالو و شکر را با هم مخلوط می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به مدت یک شب داخل یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان آلبالو ها را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب آلبالوها به جوش امد ۱۰ دقیقه صبر می کنیم سپس آلبالو ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا آب آلبالوها کمی غلظت پیدا کند. حالا آب آلبالو و میوه های آلبالو را کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت چرچ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و مقداری ادویه ۵ دقیقه ورز می دهیم سپس به صورت قلقلی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در همین فاصله برنج را داخل آب جوش می ریزیم و پس از نرم شدن آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ته دیگ را به انتخاب خود سیب زمینی یا نان لواش قرار می دهیم سپس کمی برنج روی ته دیگ می ریزیم و روی برنج کمی از شربت آلبالو و دانه های آلبالو می ریزیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا برنج تمام شود.

مرحله پنجم

حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. سپس برنج را داخل قالب دلخواه می ریزیم و با فشار دست انرا محکم می کنیم و به صورت قالبی روی دیس قرار می دهیم، سپس با گوشت قلقلی و آلبالو تزیین می کنیم.


منابع :

طرز تهیه آلبالو پلو

غذای مجلسی با گوشت قلقلی و آلبالو

بهترین روش پخت پلوی خوشمزه با آلبالو

نظرات