طرز تهیه مرغ بریان
امروز رسپی یکی از غذاهایی را آماده کرده ایم که در همه جای دنیا از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه مرغ بریان مجلسی است که روش پخت ایرانی آن از بهترین انواع ان است چون در روش ایرانی با مواد طعم دار می شود که مورد پسند ما ایرانی ها است. مرغ بریان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ دنی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ کامل | ۱ عدد متوسط |
زعفران دم کرده | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
برگ بو | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
رزماری و پاپریکا | به اندازه کافی |
دستور پخت مرغ بریان
مرحله اول
برای تهیه مرغ بریان مجلسی ابتدا محتویات داخل بدن مرغ را با دست خارج می کنیم، به هیچ وجه داخل بدن مرغ را با کارد برش نزنید. پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردیم آن را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود و آبش به طور کامل کشیده شود.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ خشک شد با یک قاشق غذاخوری نمک تمام قسمت های داخلی و خارجی بدن مرغ را ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی درشت کنیم و داخل یک ظرف با ادویه ها ( پاپریکا، فلفل سیاه و رزماری ) به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به همراه برگ بو داخل شکم مرغ قرار می دهیم و مرغ را داخل یک کیسه فریزر زیپ دار قرار می دهیم و به مدت حداقل ۸ ساعت ( تا ۲۴ ساعت ) داخل یخچال قرار می دهیم تا به طور کامل طعم دار شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه مرغ به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم و مواد داخل آنرا خارج می کنیم و کنار می گذاریم. حالا با ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ را ماساژ می دهیم.
مرحله پنجم
حالا مجددا مرغ را داخل یک ظرف در بسته به مدت ۳۰ دیگر داخل یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال خارج می کنیم و مقداری از فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده را به همراه گوجه فرنگی های خرد شده داخل شکم مرغ قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله با یک نخ مناسب شکم مرغ را با دقت و با کوک های کم فاصله می دوزیم، در آخر بال ها و ران های مرغ را به سمت داخل بدن می دوزیم. شکل دوختن بدن مرغ مهم نیست فقط باید طوری باشد که پس از پخت مرغ باز نشود و ظاهری مجلسی داشته باشد.
مرحله هفتم
در این مرحله سیخ های جوجه گردان را به صورتی داخل بدن مرغ فرو می کنیم که هنگام چرخیدن سیخ ها، مرغ تکان نخورد یا اینکه از روی سیخ ها نچرخد. حالا کره را به همراه باقیمانده زعفران روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
مرحله هشتم
سپس از مخلوط کره و زعفران روی بدن مرغ می مالیم و سیخ های جوجه گردان را سر جایشان قرار می دهیم و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم مرغ به مدت حدودا یک ساعت و ۳۰ دقیقه به طور کامل بریان شود.
مرحله نهم
در میانه پخت هر ۳۰ دقیقه یک بار مقداری از مخلوط زعفران و کره را روی مرغ می مالیم تا مرغ بریان لذیذتری داشته باشیم. پس از اینکه مرغ آماده شد آنرا در یک ظرف مناسب قرار می دهیم و نخ هایش را با قیچی خارج می کنیم.
جوجه کباب یکی از مرسوم ترین کباب های ایرانی است که به عنوان غذای مجلسی در مهمانی ها و مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده برای 4 نفر با سس مایونز همراه باشید.جوجه کباب یکی از محبوبترین غذاها در میان ایرانیان است. این غذا به دلیل طبخ آسانی که دارد به یکی از اصلیترین غذاهای پیکنیک نیز تبدیل شده است و بسیاری از افراد مایلاند برای طبیعتگردیهای خود از این غذای لذیذ، آسان و بدون دردسر به عنوان وعده ناهار و یا شام خود استفاده کنند. مطمئنا اکثر افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و بر روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را میدانند.جوجه کباب یکی از خوش طعمترین و مجلسیترین غذاها در آشپزی ایرانیها است که بیشتر اوقات برای مهمانیهای رسمی و غیر رسمی مورد مصرف قرار میگیرد.
مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی مجلسی در ادامه با دستور پخت مرغ شکم پر خوشمزه به روش رشتی همراه باشید.
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهری و متریال شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد با این تفاوت که این کباب با گوشت مرغ تهیه می شود. برای مشاهده این اموزش آشپزی در ادامه با آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و مجلسی همراه باشید.
نظرات
ارسال یک نظر