طرز تهیه شیرینی مشهدی به روش آلمانی خوشمزه
مواد لازم شیرینی مشهدی
100 گرم کره
نصف پیمانه پودر قند
1 عدد زرده تخم مرغ
1 ق م عسل
1 ق غ شیر یا آب ولرم
1 و نیم پیمانه آرد
مارمالاد به مقدار لازم
پودر پسته یا پودر نارگیل و شکلات ذوب شده برای تزئین
طرز تهیه شیرینی مشهدی خوشمزه
ابتدا کره یا روغن جامد را آب میکنیم و به همراه پودر قند و وانیل به مدت 2 دقیقه با همزن هم میزنیم تا کرم نگ شود.
بعد یک عدد زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگر هم با همزن هم میزنیم سپس یک قاشق عسل یا شهد را به همراه آب یا شیر ولرم به بقیه مخلوط اضافه میکنیم و مقداری دیگر هم میزنیم و در آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا خمیر بدست آید.
بعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب میزنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه می پزیم
شیرینی های پخته شده را با مارمالاد به هم چسبانده و بعد تزیین میکنیم
نکته: اگر میخواید لایه های بالایی تو خالی باشن مثل مال من موقع قالب زدن خمیر این کار رو انجام ندین چون کارتون سخت میشه، بعد از پخته شدن با پشت ماسوره یا قالب گرد کوچیک موقعی که شیرینی ها هنوز داغ هستن این کار خیلی ساده تر هستش.
نظرات
ارسال یک نظر