طرز تهیه کباب شیشلیک
کباب شیشلیک یکی از کباب های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دنده گوسفند تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کباب بختیاری سلطانی رستورانی به روش تابه ای و ذغالی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دنده گوسفندی | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
کره | ۱۰۰ گرم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور پخت کباب شیشلیک
مرحله اول
ابتدا دنده ها را با یک کارد تیز از هم جدا می کنیم، سپس برای مرینت یا همان طعم دهی به گوشت، پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه فلفل سیاه، نمک، زعفران دم کرده و ماست را به پیاز خلالی اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حلاا پیاز ها و دیگر مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا پیازها کاملا رنگ بگیرند سپس گوشت دنده ها را به کاسه اضافه می کنیم و خوب با پیاز طعم دار شده مخلوط میکنیم. باید مواد را به خوبی مخلوط کنیم که تمام نقاط گوشت طعم دار شود.
مرحله سوم
حالا برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۶ ساعت ظرف را از داخل یخچال بیرون می آوریم و با بیفتک کوب خوب می کوبیم تا گوشت یکدست شود.
همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه دونر کباب ترکی رستورانی خوشمزه و مخصوص
مرحله چهارم
در این مرحله دنده ها را به سیخ های بزرگ می کشیم، اگر سیخ بزرگ ندارید می توانید از دو تا سیخ استفاده کنید و منقل را آماده می کنیم و زغال ها را به طور یکدست روشن می کنیم و سیخ های حاوی دنده را روی منقل می چینیم.
مرحله پنجم
حالا صبر می کنیم تا به مرور زمان کباب شوند. کره را در تابه ای کوچک قرار می دهیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود، سپس با آب لیمو ترش و مقداری زعفران مخلوط می کنیم و در پایان پخت کباب روی گوشت دنده ها می کشیم.
مرحله ششم
با مالیدن سس کره روی دنده ها شیشلیک نرم و لذیذی خواهیم داشت. چندین مرتبه این کار را انجام می دهیم.شیشلیک ها که آماده شد می توانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز کباب کنید و همراه با پلو شیشلیک ها را نوش جان کنید.
مطالب مرتبط :
کباب زردک یکی از کباب ها خوشمزه و سنتی ایرانی است که در گذشته های دور در اصفهان تهیه می شده است. برخی این کباب را با نام کباب سکنجبین هم می شناسند چون این کباب با سرکه و شیره عم دار می شود. نام دیگر این کباب خوشمزه کباب مشتی است که به دلیل اینکه ظاهر ان شبیه به مشت انسان می شود به آن کباب مشتی می گویند. توصیه می کنیم اگر به کشف طعم های جدید علاقمند هستید حتما این کباب خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خیلی از افراد این کباب را با کباب لقمه اشتباه می گیرند اما باید بگوییم این دو کباب کاملا متفاوت هستند. برای مشاهده این اموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه کباب مشتی با زردک به روش اصفهان همراه باشید.
منابع :
chishi.ir
نظرات
ارسال یک نظر